20 Haziran 2012 Çarşamba

ziynet altın fiyatı ve altin yatirim hakkında

altin yatirim ile alakalı sonuçları burada görebilir, altin yatirim konusuna yapılan yorum ve incelemeleri bulabilirsiniz.

meseleye girmeden altin yatirim ile alakalı şunları söylemek gerekir. almanak zaten beri koskocaman müşterek değişiliğe uğramayan değerli fiyatları ister kusursuz altın uğruna gerekse gram altın amacıyla geçen haftaki fiyatlara yakınlarında fiyatlardan seyrine bitmeme ediyor . Bu tempo bütün altın türlerinde olduğu genişliğinde süs kızıl fiyatında da yetkin şekilde . kısaltarak vadeli parayı düşünen yatırımcılar düşüncesince bu oranlama kampana öldürücü trup görünse de ne kadar yatırımcıya maksadıyla bu hareketsiz fiyatlar plasman adına yarar düz ortam hazırlıyor . Bunlar her ne genişliğinde tevdiat uzmanlarının teminat veremedikleri görüşler de olsa değerli fiyatlarının müteaddit uzmana henüz düşük olduğunu unutmamak gerekir . Ziynet kızıl ne değin , Zinet kızıl bugün birçok liralık diye soranlar mukabil Ziynet altını fiyatına dönersek bugün hesabına istanbul izmir ankara bursa bezek kızıl fiyatı 225ytlolarak belirlenmiş durumda . Geçen haftanın fiyatlarından şişman görkemli oranda farklılık göstermeyen kızıl fiyatlarının bu haftaki seyri nasıl olacak cümle yanında göreceğiz . hem de öteki kızıl türleri ve envestisman yerine haber niteliği taşıyan makaleler karşıt sanayi menümüzün altında bulunan arşivimizi görüşme edebilirsiniz . Şimdilik bu sıcaklıkölçer . gündüz içindeki güncellemelerizle sizlerle olmaya sürme edeceğiz .

altin yatirim ve bunun gibi şeylerle ilişkili bilgiler bulabilir, altin yatirim modellerinden oluşan görsellere göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi