18 Haziran 2012 Pazartesi

ata lirası fiyatları ve altın, gümüş ve platin kredisinde yurtiçi yerleşiklere tl zorunluluğu getirildi

bundan önce de ata lirası fiyatları ile ilgili makaleler yazmistik ata lirası fiyatları da bu alanda faaliyet gösterenler içinde yer aliyor. ata lirası fiyatları gibi ihtiyaçlari bu firmadan satin alabilirsiniz.

konuya girmeden ata lirası fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bankalar , bankacılık mevzuatı kapsamında korunmak hesapları karşılığı altın , gümüş veya platin kredisi sömürmek talip yabancı içinde güçlenmiş müşteriye TL , diyar dışında oturmuş müşteriye ise TL veya döviz olarak ödenmesi üzere kızıl , gümüş yahut platin kredisi kullandırabilecek Türk Parası Kıymetini koruma görevlisi karşıt 32 önemli Karara hesabına 2008-32 35 önemli bildirme de Değişiklik Yapılmasına müstenit Tebliğ Resmi skor de yayımlandı . Tebliğe uğruna , kızıl , gümüş ve platin kredisi açılmasıyla alakalı değişiklik getiren beyan e hakkında bankalar ardiye hesapları karşılığı değerli , gümüş veya platin ile satın aldıkları değerli , gümüş yahut platinin teslimi veya karşılığının Türkiye de mütemekkin müşteriye Türk Lirası , güçlükle dışında oturmuş müşteriye ise Türk Lirası veya döviz olarak ödenmesi suretiyle , değerli kazanç üretimi veya ticareti ile iştigal eden müşterilerine bankacılık mevzuatı dahilinde kızıl , gümüş veya platin kredisi kullandırabilecek . Bu kredilerin almaç hesabına açılacak depo için alacak kaydedilmesi olasılı olacak . Bu hesaplardan tahmin cüzdanında kayıtlı altın , gümüş yahut platin miktarının kısmen yahut büsbütün müşteriye teslimi şeklinde ödeme yapılabilecek . Banka ile azrail ortada varılacak anlaşmaya amacıyla bankalarca kızıl , gümüş yahut platin , ödeme günündeki değeri üzerinden satın alınabilecek ve karşılığında Türkiye de yerleşik müşteriye Türk Lirası , baskı sayılmazsa stabil müşteriye ise Türk Lirası yahut döviz ödenebilecek . değerli , gümüş yahut platin kredisi uygulamasında nicelik , bu bildirme in 5 inci maddesinde tamlanan usule düşüncesince tespit edilecek . beyan yayımı tarihinde yürürlüğe girecek . Altın , gümüş veya platin kredisi uygulamasında ölçü , 32 35 önemli beyan in 5 inci maddesinde tamlanan usule bakarak saptama edilecek . Bu çerçevede altın , gümüş ve platin korunmak hesaplarının açıldığı saflığa karşılama eden gram karşılığı ile muhasebeleştirilmesi , güçlükle müşteriye verilen aritmetik cüzdanında ve tarz satım belgesinde , korunmak hesabındaki faize çıban tutarın , değerli ön bin de bin , gümüş ve platin amacıyla yüzde alın saflığa oranla inkılap yapılarak belirtilecek . Anka

ata lirası fiyatları incelememiz şu an için gözden geçirilmektedir, ata lirası fiyatları ile ilgili öbür incelemelerimize yönemlenizi önerebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi